Privatlivspolitik

Euro Industries forpligter sig til at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne Privatlivspolitik omhandler (sammen med andre dokumenter, som vi refererer til heri) hvilke personoplysninger, vi indsamler fra dig, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Personoplysninger, vi muligvis vil indsamle fra dig

  • Vi vil indsamle personoplysninger om dine besøg til vores hjemmeside, herunder, trafikdata, placeringsdata samt indhold fra kontaktformularer. Vores indsamling af disse personlige oplysninger vil gøre dit besøg til vores hjemmeside enklere i fremtiden, da vi vil være i stand til at foreslå indhold, som er relevant for dig, baseret på din placering, når du går ind på vores hjemmeside.

  • ·Vi indsamler enhver oplysning, du giver os, når du bruger vores kontaktformularer eller oprettelse af CV (for eksempel “Kontakt”, “Opret CV” eller “Kontakt vores salgsafdeling”). Udlevering af dine personoplysninger til os via vores kontaktformularer er ikke et lovbestemt krav eller en forpligtelse. Bemærk dog, at felterne som er markeret med en stjerne (*) er obligatoriske felter, fordi vi har brug for disse oplysninger, for at efterkomme eller besvare din henvendelse, øvrige oplysninger eller personoplysninger, som du deler med os, idet du udfylder kontaktformularen, er udelukkende din beslutning. Hvis du kontakter os, vil vi beholde en kopi af korrespondancen.

  • Vi benytter dine personoplysninger til at kontakte dig via e-mail eller telefon, hvis du tilvælger det formål i den relevante kontaktformular. Du kan til enhver tid fravælge modtagelse af fremtidige henvendelser.

Hvordan vi bruger dine personoplysninger:

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på nedenstående formål:

  • for at skræddersy indhold og ressourcer til dine præferencer bedst muligt.
  • ​for at besvare dine henvendelser eller spørgsmål, når du kontakter os.
  • for at sende dig anden information – såsom om fremtidige jobmuligheder eller nyhedsbreve – som kan have din interesse.
  • for at hjælpe os med at skabe, publicere og forbedre det Indhold, som er mest relevant for dig.
  • ​for at lade dig tage del i de interaktive elementer af vores hjemmeside, når du vælger at gøre det.

Vores brug af oplysninger er tilladt under gældende databeskyttelseslovgivning fordi den er:

  • nødvendig for vores legitime interesser for at opfylde nuværende og fremtidige mål, som er beskrevet ovenfor, og sådanne interesser i hvert enkelt tilfælde ikke annulleres af dine privatlivsinteresser.

  • ​i tilfælde er nødvendig for at opfylde vores juridiske eller regulatoriske forpligtelser, såsom udlevering af oplysninger til myndigheder, ordenshåndhævelse eller statslige organer, eller i visse tilfælde, nødvendig for udførelsen af en opgave som tjener offentligheden og som, når vi anvender særlige kategorier af personoplysninger, er nødvendig for at etablere, udøve eller forsvare retskrav eller hvor behandlingen er knyttet til personoplysninger som tydeligvis er offentligt tilgængelige.

  • Vi beholder dine oplysninger længere end det påkrævede tidsrum for at leve op til vores juridiske og regulatoriske forpligtelser. Tidsrummet, hvor vi beholder dine personoplysninger, afhænger af de respektive formål, dine data behandles med.

  • Kriterierne som afgør de relevante tidsrum er, at vi vil beholde personoplysningerne som er beskrevet ovenfor så længe som (1) det er nødvendigt for de respektive formål, (2) det er nødvendigt for at opretholde vores forretningsforbindelse med dig, (3) du har givet dit samtykke til, og/eller (4) det er påkrævet under relevante lovbestemmelser.

Deling med tredjeparter:

For at kunne anvende dine oplysninger forretningsmæssigt, deler vi dine oplysninger med tredjeparter. Udleveringen af oplysninger vil dog kun finde sted under de følgende omstændigheder:

  • Til Kunder som markedsføring eller præsentation af kvalifikationer. Før opstart af projekter kan der efter kundens ønske blive fremsendt oplysninger indeholdende kvalifikationer samt øvrig dokumentation til brug for arbejdsopgavens udførsel, dette kan indeholde adgangskort, svendebreve og lign.

  • Til leverandører, personer eller firmaer under kontrakt med os, samt agenter: Det kan forekomme at vi engagerer eller ansætter andre firmaer eller individer til at udføre funktioner på vegne af os. Modtagere som disse vil kun have adgang til dine personoplysninger ifald det er nødvendigt for at udføre deres funktioner, og har ikke tilladelse til at benytte den slags personoplysninger til noget andet formål. Disse modtagere vil være underlagt fortrolighedsklausuler i deres kontrakter.

  • Til øvrige selskaber tilhørende Euro Industries koncern (dvs. ethvert selskab, som enten direkte eller indirekte kontrolleres af Euro Industries A/S).

  • Til statslige myndigheder eller politimyndigheder hvis vi suverænt vurderer at vi er juridisk forpligtede til at gøre det.

Hvordan dine personoplysninger opbevares og behandles

Vi tilstræber at tage alle skridt, som med rimelighed kan antages at være nødvendige, for at sikre os at dine personoplysninger behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Overfører vi dine data udenfor EU:

Dine personoplysninger kan blive behandlet i et eller flere lande i eller udenfor EU. Vi overfører kun dine data udenfor EU til lande, som EU Kommissionen vurderer vil levere en tilstrækkelig grad af beskyttelse til dig. Disse lande omfatter primært USA, Norge, Schweiz og Grønland.

IP-adresser og cookies

Vi indsamler oplysninger om din computer, blandt andet IP-adresse (hvor den er tilgængelig), Dette omhandler statistiske data over vores brugeres browserhandlinger og -mønstre, og identificerer ikke dig eller andre individuelle brugere.

Datasikkerhed:

Selv om vi gør vores bedste for at beskytte dine personoplysninger, bør du vide at overførsel af oplysninger ikke er fuldstændigt sikkert, og vi er ikke i stand til at garantere sikkerheden omkring de af dine personoplysninger, som overføres via vores hjemmeside eller til en tredjepart; derfor foregår enhver overførsel på dit ansvar. Vi benytter strenge procedurer og passende tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre enhver uautoriseret adgang, ændring, sletning eller overførsel af dine personoplysninger.

Dine rettigheder. Hvordan du kan få adgang til, korrigere og slette dine personoplysninger.

Under gældende databeskyttelseslove har du de følgende rettigheder:

  • Ret til at få adgang til og anskaffe en kopi af dine personoplysninger
    Du har ret til at bede om en bekræftelse af, om vi behandler nogle af dine personoplysninger. Hvor dette er tilfældet, har du ret til adgang til visse af dine personoplysninger og til visse informationer om hvordan de behandles. I visse tilfælde, kan du bede os om at udlevere en elektronisk kopi af dine oplysninger.

  • Ret til at korrigere dine personoplysninger
    Hvis du kan dokumentere, at de personoplysninger, vi besidder om dig, ikke er korrekte, kan du bede om at få disse oplysninger opdateret eller på anden vis korrigeret.

  • Ret til at blive glemt/få data slettet
    Under visse omstændigheder har du ret til at få dine personoplysninger slettet. Du kan til enhver tid bede om dette, og Euro Industries vil vurdere, om dit ønske kan efterkommes. Denne ret er dog afhængig af, om vi har nogen juridisk ret eller forpligtelse til at beholde data. I situationer hvor vi vurderer, at loven tilsiger, at dit ønske om at få slettet dine personoplysninger skal efterkommes foretages dette.

For at gøre disse rettigheder gældende, kan du kontakte os på følgende adresse: euro@euro-industries.dk

I tilfælde hvor vores håndtering af dine personoplysninger er betinget af dit samtykke, har du til enhver tid mulighed for at trække det samtykke tilbage. At trække dit samtykke tilbage vil ikke influere på legitimiteten af vores håndtering af sådanne oplysninger, som fandt sted før modtagelsen af en sådan tilbagetrækning.

Du har også mulighed for at indsende en klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.

Markedsføringsmateriale:

Vi vil kun sende dig markedsføringsmateriale via e-mail, når du har givet os dit samtykke til det.

Vi vil typisk tilbyde dette ved hjælp af et felt til afkrydsning på de formularer, vi bruger til at indsamle dine personoplysninger, hvor du kan sætte et kryds, hvis du accepterer at modtage markedsføringsmateriale. Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge det ved at kontakte os på euro@euro-industries.dk hvor du oplyser os om følgende: dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, samt hvilket materiale, du ikke længere ønsker at modtage.

Ændringer i denne Privatlivspolitik:

Betingelserne i denne Privatlivspolitik kan ændre sig fra tid til anden. Vi vil offentliggøre enhver vigtig ændring i denne Privatlivspolitik gennem passende meddelelser enten på dette websted eller ved at kontakte dig gennem andre kanaler.

Kontakt os her

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os?

Skriv til os via vores formular og vi vil bestræbe os på, at svare dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danmark

​Euro Industries A/S

CVR: 26629616

Adresse

​Fabriksvej 10

9690 Fjerritslev

Kontakt

Telefon: +45 98 21 34 00

E-mail: euro@euro-industries.dk

Norge

Euro Industries Nord A/S

Org.nr: 915356648MVA

Adresse

Bjørneveien 10

1664 Rolvsøy

Kontakt

Telefon: +45 98 21 34 00

E-mail: euro@euro-industries.dk

Sverige

Euro Industries AB

Org.SE nr: 556730-7029

Adresse

Bigaten 9

SE-531 75 Järpås

Kontakt​

Telefon: +46(0)702-291188

E-mail: euro@euro-industries.se  

Vi er medlem af

di